Skaraborgs unga stjärnor

- är du en av dom kanske?
 
Jag tycker att ni som vill och kan bör stötta detta projekt. Alla ungdomar är inte intresserad av sport utan faktiskt av musik, dans och instrument och visst vore de skoj om detta kunde få fortsätta? 20:- kostar det att bli medlem!
Gå gärna in på deras hemsida här för att läsa mer om projektet!
 
Ett utdrag från hemsidan...
 
"Skaraborgs Unga Stjärnor är en förening som arbetar för alla barn i Skaraborg mellan 8–20 år. Varje år arrangerar vi talangjakt bland barn och ungdomar i Skaraborg.

Det var när föreningens grundare Eva Björk, Falköping arbetade som ordningsvakt på offentliga platser som hon kom i kontakt med barn och ungdomar. Eva blev bedrövad av att höra om de ungas brist på utvecklande fritidssysselsättningar.

Föreningen Skaraborgs Unga Stjärnor är politiskt och religiöst obunden och vänder sig till barn och ungdomar mellan 8 – 20 år i forna Skaraborgs Län. Alla är välkomna att delta i verksamheten. Vi vill skapa en neutral mötesplats som arbetar för ungas utveckling och att öka förståelse och samhörighet i samhället.

Skaraborgs Unga Stjärnor arrangerar årligen en talangjakt med fem lokala auditions och en final för hela Skaraborg. Syftet är att skapa, aktivera och låta barn och ungdomar få ett positivt möte med varandra, med vuxenvärlden och med samhället.

Alla är välkomna och alla bidrag får delta."

 

Jag önskar att ett sånt här projekt hade funnits när jag var yngre och älskade allt med musik. Därför känns det lite extra roligt att få vara lite volontär i projektet.

Kom  igen nu, gott folk. Gör något bra för våra estetiska ungdomar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0