Vad händer med vårt samhälle?

Sitter just nu och tittar på reprisen av Uppdrag granskning som idag visar om ungdomar som tagit sitt liv och fått hjälp med det via nätet av människor som tipsat om olika metoder. Jag fattar verkligen inte hur man är funtad om man vill hjälpa någon som mår psykiskt dåligt att ta sitt liv, har man inte något ansvar för andra människor? Man vill ju i så fall hjälpa till så att någon skall må bra, inte tvärtom. Hur fan man leva med sig själv och veta att man gett någon en s.k självmordscocktail? Vilka människor det finns alltså!

vaknade hyffsat pigg i morse så jag började minsann att städa och plocka i ordning på grejer som skulle plockats bort för ett par dagar sen redan. Men bättre sent än aldrig.

Idag ska jag baka pizza, det är ju så mycket godare än köpt faktiskt!

Ha en fin helg allihopa!

Vad hände?

Som alla redan vet så är ju Michel Jackson Död. Jag fick beskedet via sms i morse av Hannah.. vilken chock! Även fast jag inte är ett stort fan av honom eller hans musik så är döden alltid något som berör. Ännu en gång är det bevisat att man inte kan ta livet för givet, sprid lite värme och kärlek omkring dig. Det kostar faktiskt ingenting.

Nu ska jag baka bröd.


Två dagar som gått i ett.Dagarna bara rusar verkligen, två veckor har gått sen Kusin Joackim var här och imorgon kommer han igen! Det ska bli jätteroligt!

Igår var jag och syster på stan en sväng, Hon letade efter byxor men hittade bara fina topar, som vanligt! Söt som hon är bjöd hon mig på lunch, wokstugans goda mat! Det var jättemysigt att bara sitta och prata bort en stund så nu vid femtiden ska vi iväg och handla lite inför helgen och sen följer hon med hit upp på lite fika! Jättemysigt!

Puss så länge.

Kärlek!Jag har sagt det förut och jag säger det igen, Jonas Gardell är helt fantastisk! Har ni inte sett showen "Tillfällig gäst i ditt liv" så gör det! Eller lyssna på hans texter och musik eller för all del läs någon bok! Han är underbar, Jonas!

Trött Puma!Nu säger jag och min prinssessa Godnatt!

RSS 2.0