Don´t you let me go

På bara ett halvår har hela mitt liv vänts upp och ner, tack och lov till de positiva. Det sägs ju att man måste få känna på hur det är leva innan det går bra och de har jag verkligen gjort och nu vet jag att jag aldrig vill må så dåligt som jag gjorde, aldrig mer.

Jag är så glad. Jag är glad över mitt jobb, min fasta tjänst på 95 % som jag fick efter bara ett halvårs timanställnigsjobb! Jag var helt chockad och överlycklig. Det har nog inte sjunkit in ännu...

Jag är glad för att jag trivs så bra i min nya lägenhet. jag älskar den och kommer bo här i många år hoppas jag. jag har gett mig fan på att detta ska bli bra, inget ska göras halvdant här.

Imorgon är det 18 april, ett datum jag aldrig kommer glömma. Pappa dog då... Jag var sjuk och låg hemma när jag fick samtalet. Jag tänker på dig, pappa. varje dag. Jag önskar jag fick berätta att jag fått fast jobb, jag vet att du hade blivit lika glad som mamma. jag är så glad för att jag kan tänka på denna dagen och inte krascha.


If you knew better, you´d do better.


Lite hemma hos-bilder.Tänkte visa lite bilder på skåpet som jag fick ta över efter syster som jag tycker så mycket om. Det står numera i mitt sovrum som är klart om ett tag, det är bara gardiner och sängben som behövs... Men det ska jag ordna så fort jag blir ledig! Vill ha vita hissgardiner och vita sängben.....


Blåbärspaj a la MarieSupergod blåbärspaj med sockerskakssmet, bittermandel och sötmandel!


Tusen tack till Gerbera Keramik!Tack snälla Gerbera keramik som skickade dessa helt underbara gratängformar till mig! Fick även ett grönt tårtfat som ni kommer få se så småningom... helt fantastiskt fint! Tusen tusen tack!


RSS 2.0