Kokosmousse!Nu ska ni få detta fantastiskt goda recept på kokousmoussen ja använder i tårtor ibland. Helt underbar är den tillsammans med både bär och choklad!

Kokosmousse

2 dl creme freich
2 dl kokos
3 dl lättvispad grädde
2 msk socker (eller efter smak!)

- Blanda creme freich, socker och kokosen.
- vispa grädden och vänd ner den i kokossmeten! KLART!

UNDERBAR!


Äpplekaka till JoackimEnkel och supergod äpplekaka gör jag med sockerkakssmet och syrliga äpplen som jag steker i socker och kanel innan jag lägger dom i en ugnsfastform. Självklart äts detta med hemmagjord vaniljsås! (pås-sås är verkligen inte gott när man provat hemmagjord.....)

Hur gör ni äpplekaka?

Ugnsformen har jag fått från Gerbera keramik! Helt underbara!!!


Tårta till Milo!tårtan innehöll: chokladbottnar, vaniljchoklad fyllning,
kokosmousse, dekorerad med grädde, dubbelnougat och sockerkulor.

Alla hjärtans dag.Jag firar inte denna dagen. Men en semla blev de minsann!
Firar ni Alla hjärtans Dag?

Donuts a la moi

Igår fick jag för mig att jag skulle baka donuts efter jobbet idag och de gjorde jag! Jag har länge velat testa att göra egna men har ingen plats i frysen... så nu var de ett ypperligt tillfälle då min brorsdotter ska ha lite släktkalas idag! Så dom får följa med dit! Lite kalasiga blev dom allt, eller hur?!


LOVE-tårta till Nathalie!

Tyvärr är jag inte nöjd med denna tårtan men den är gjord med kärlek till mina fina brorsdotter, som fyller 10 år imorgon! Hon ville ha en tårta med ordet LOVE på och de fick hon! :)

Tårtan innehöll: Kokosmousse, hallon/blåbärsmousse, chokladbottnar, spacklad med grädde och täckt och dekorerad med sugarpaste.


RSS 2.0