Ni är så fina

 
Ni är så många som är så fina mot mig. Ni frågar hur jag mår, hur jag tagit mammas sjukdom, hur allt går med Patrick - Ni är underbara!
Ni är fantastiska människor hela bunten! Helt Amazing som en speciell liten tjej skulle säga! ;)
 
Ha en underbar helg allesammans, skit i vädret, det är inte allt.
Bara man får vara tillsammans med dom man håller kärast och att man mår bra.
 
Puss på er!

Some die young

I will tell our story to the children
If we have some
 
 
För övrigt är denna veckan den värsta på länge. Varför och vad som hänt tänker jag inte gå in på.
Känner mig bara väldigt nedstämd.
 
Har varit med Puma hos Veterinären idag! Hon fick en rabiesspruta och ett pass, så att hon kan följa med mig och Patrick till Finland! :)
 
Längtar till helgen......
 
 

Jag undrar än hur du kunde

 
"Du sålde mitt hjärta, på realisation
Och du sålde min stolthet, på närmaste auktion
Du sålde min värdighet
av allt det jag gav har du ingenting kvar"

LESS

Jag är så less, trött, orolig, kär, lycklig.... Ja - allt på samma gång.
 
Jag är orolig över mamma som fått besked om att ha en kronisk cancer. Vad kommer hända? Vad innebär det? Och hur kommer hon må? Min mamma... hon får aldrig lämna mig...
 
Känner mig så ledsen och maktlös att behöva ta en massa saker jag själv inte ställt till med. Blir både förbannad och ledsen. Men samtidigt är jag så jävla (rent ut sagt!) tacksam över allt Patrick gör och gjort för mig. Jag ser på något sätt ljuset i denna mörka jävla tunneln... Men det kommer bli helt underbar när denna tuffa period är över. Då ska jag verkligen leva fullt ut med Patrick...
 
3 veckor kvar till semester!
Det innebär att klockan inte behöver ställas en enda gång, inget intraphone, inga tider att hålla reda på, 3 veckor att vara med Patrick, kanske kan jag få lära mig lite finska av min goa svärfar, grillmys och långa nätter med min älskling... Jag längtar verkligen!!! Herregud vad jag längtar!
 
Vad ska ni göra på semestern?
 
 
 

ÖnskeOutfit

www.hm.com/se
 
Och när jag ändå är igång med kläder... så skulle jag faktist BEHÖVA en baddräkt! Bikini vet jag inte om detär min grej även min kära man råkar tycka detta!
 
Så vad tror ni om denna?
 
 

My handy-man!Vad skulle jag göra utan denna underbara karl? Som ställer saker till rätta som jag klantigt till?
Detta t.ex... min punka!

bästa älskling <3


Maite KellyNär jag var yngre älskade jag verkligen ett band från Tyskland som hette The Kelly Family! Och idag när jag satt och surfade runt så ser jag att Maite, en av medlemarna har gjort en supersnygg klädkollektion!
Tycker ni som jag att hon har superfina kläder kan ni kika in här!

Titta va fina!!!

I want it all....


Utflyktshelg!I veckan som varit har vi köpt en hudbur till Puma. Så hon kan följa med oss tryggt i bilen. Jag räknade med en massa ylande och kanske skall men shi fick jag! Puma var tyst hela bilresan till både Skövde och Lidköping! Helt galet bra! Så i lördags tog vi en sväng till Lidköping och Läckö Slott, Patrick hade aldrig varit där och det var ju fint väder, så vi tog med picknick, puma och åkte dit!Puma kunde inte låta bli alla fåglar och änder.... Så hon badade! haha.. Jättemysigt!

 

Underbara helg! Jag älskar verkligen när jag får vara med Patrick. Han gör mig hel och jag kan vara mig själv. Allt känns så fantastiskt rätt. Min familj verkaar tycka jättebraom honom och det är ju också roligt! Jag hoppas att dom gillar honom, för jag älskar honom och ingen har någonsin gjort mig så lycklig som han.....

Tack underbara Patrick för att jag får vara din och för att du älskar mig så villkorslöst.
Jag älskar dig och vill aldrig vara utan dig <3

Puss på er!

I min fantasi

Här är ett lite smakprov på klänningen jag kommer ha på mig på fredag!Och här är en annan klänning som är köpt i samma affär som den översta :)
Klädkällaren i GBG!
LOVELY!


I <3 TraderaÅh, är så glad över min cover all mix från make up store!En hel del make up store produkter - dom flesta alldeles nya! Galet bra!
Helena Rubenstein läppglans!
och lite annat gött.... till hur mycket lägre pris som helst!


Viva la Diva
Dyrast behöver inte alltid vara bäst!


Whig WhamJag kan säga att jag har provat MASSOR med mascaror genom åren (både budget och dyra) och nu vill jag slå ett slag för den allra bästa jag provat!

Isadora - WigWham
tyvärr inte vattenfast men helt underbar! De både ger volym, förlänger och är prisvärd!


MakeoverHar fixat lite med bloggen, ny header och så. Vad tycks?


RSS 2.0