Fyndats! 

Måste bara visa vad jag handlat de senaste dagarna! På auktionen i Edsvalla ropade jag in den underbara vita golvljusstaken, den är helt otroligt fin! Faster Solveig ropade in en likadan fast i svart dock var hennes var 20:- billigare!

Lite saftflaskor, två nya från Ikea och den andra från loppis. JAG ÄLSKAR LOPPIS!Har du når penninger?!  
  
  


Här kommer ett pottpuri med bilder från dom underbara dagarna i de värmlandska skogarna. Jag och syster begav oss mot Torsby för att träffa vår faster som har sommarställe där uppe, hur mysigt som helst... förutom att vi fick sova i Spökhuset, och då menar jag verkligen spökhus. Det var fan det äckligaste jag vart med om på länge! Jessie, du hörde det med!!! fyfan... Haha.. Hulda gillar inte oss!

Bara att sitta och prata och lära känna vår faster mer än vad vi gjort innan var verkligen skoj, vi har verkligen skrattat så jag fått ont i magen. Vi var i väg till Mårbacka för att gå vandringen i Selma Lagerlöfs hem och det var helt fantastiskt. Hur intressant som helst! Får ni möjligthet att åka dit så gör det! Det rekomenderar jag varmt. Efter Mårbacka gick bilen mot Torsby men på vägen hittade vi en stor Loppis och där fyndade jag en äldre köksvåg för endast 150:-! Överlyckligt är jag över den!

Lördagen var det dags för faster att stå och sälja på Loppisen i Granevik och även där hittade jag en massa saker! Tallrikshylla, saftflaska, äldre visp, glasklocka.. ja massor!

Jag längtar redan tills nästa gång vi åker dit!
tack för ett par underbara dagar, Jessie, faster & Roland <3

RSS 2.0