• kalastajm •

Både jag och Patrick kom i väg och gymmade idag! Känns så jäkla gött efteråt! Sen åkte vi hem och åt, gjorde oss i ordning för vid 14.oo var dey dags för kalas för min moster som fyller 45!
Det var jättekul att träffa alla sådär igen....

Nu ska vi göra middag och spela bingo!


Planering

Har ju insett att jag aldrig varit en bra planerare men nu gäller det verkligen att skärpa sig om jag ska kunna få ihop allt i vardagen!

Måndag: jobba 9-17
Tisdag: träna 9-11 & jobba 16-22
Onsdag: jobb 7-17 & träna 18-20
Torsdag: skola 8-16 & träna 17.30-18.30
Fredag: ledig. Träna 15-17
Lördag: jobba 7-14
Söndag: jobba

Tufft men det ska gå!


Låååång långfredag

Jobbade mellan 7-16 idag och efter det promenerade jag hem till min käre blivande man som varit helt underbar, han hade städat och grejat. Tänk så mycket de betyder att få hjälp med hemsysslor som är såå tråkiga! Han är fin min goa!

Får passa på att önska alla en trevlig påsk!

Puss


Tänk om

Tänk om man kunde fått se lite in i framtiden, i alla fall när man var runt 18-19 år och livet egentligen inte hade börjat. Kanske hade man kunde se vilka personer som man verkligen skulle brytt sig om och vilka man verkligen skulle bett fara, i mitt fall hade det hjälpt. Idag kan jag säga att det finns 4 år av mitt liv som jag ångrar och som jag fåt lida över än idag, många säger att man inte ska ångra men visst fan är de svårt att inte göra de? Speciellt när man inser hur en människas sanna jag är och att man på något sätt delat med sig av sig själv till denne. Jag ångrar givetvis inte ALLT inom dessa fyra år..men mycket. Alldeles för mycket.
 
Jag tycker egentligen att man lär sig av sina misstag men när man får lida i så många år så tycker jag att de börjar gå till en viss överdrift. Men vet ni, jag tror på karma och denna personen har det så mycket värre än vad jag har, tänk bara hur de skulle vara att behöva leva med sig själv om man har gjort andra människor så illa? det skulle i alla fall inte jag fixa, jag har ju empati för andra.
 
Men... denna dagen ska inte gå åt att älta det gamla. För ni ska veta att jag är så jävla lycklig! Och det är inget jag skriver här för att det ska se bra ut på internetet utan jag är de!
Jag är stolt över mig själv som tagit tag i mitt liv på alla plan, jag har en fantastisk blivande man som jag älskar nåt så innihelvete rent ut sagt, en hund som mig att le varenda dag åt allt knasigt hos gör. Sen finns det en person som är helt oersättlig och det är Mamma, tänk så mycket hon gör. Hon hjälper mig på alla sätt hon bara kan, ho har Puma när jag jobbar  och hon får lyssna på mig när jag tjötar av mig. Hon har varit en ängel för mig när jag varit sjuk, hon kom hit med glass och mediciner... Min fina mamma, jag skulle inte fixa en enda dag utan henne..
 
Sen finns det också en person som behöver lite uppmärksamhet idag och det är min Pappa. Idag hade han blivit 66 år och jag saknar honom mer än nånsin. I april är det fem år sedan han gick bort och det finns fortfarande inga ord som kan beskriva hur mycket jag saknar honom. Men älskade, fina pappa.. var du än är så hoppas jag att du haft en helt fantastisk födelsedag. Jag älskar dig.
 
nu får jag sluta skriva innan jag börjar lipa.
 
Puss alla goa!

Laxpasta med ärtor

Supergod laxpasta med krämig sås!


Utflykt • fika • mys

Igår åkte jag, mamma, patrick o puma till Skara på en liten utflykt. Vi handlade fika och stannade på vägen och lät puma jaga pinnar..

Det är livskvalite de!


Mums

Go mat i götet!


Inte piggelin direkt

 
Ursäkta mig men fy fan för denna hemska veckan. Jag har varit liggandes mer eller minde hela veckan, ingen träning för mig inte. Känns skittråkigt! Men jag får komma igen när jag blir pigg!
Halsen börjar repa sig men fy vad matt jag är.. usch!
 
Igår var jag på Gastric Bypassmöte på Sahlgrenska, ett riktigt tjockismöte haha! Nej men det var riktigt intressant. Det var sköterskor, läkare och dietister som informerade om  allt möjligt från medicinskt till kirurgisk behandling, vad som är bra och vad som är minder bra. Efter mötet fick alla fylla i var sin lapp  om vad man var intresserad av för behandling. Så nu kommer jag att utredas och får ett brev om beslutet om några veckor.
 
Patrick, mina fina man. Min hjälte, följde med mig på mötet.
Han är underbar och jag släpper aldrig honom <3
 
Nu ska jag lägga mig på soffan och kika på film.
är sååå trött.
 
Puss alla goa!

Howarddröm

Åh, ser verkligen framför mig hur dessa underbara soffor kommer pryda mitt kommande hus!


Kärlek

Sååå snygga audi!


Energin är på Topp

 
Kan ha vädret att tacka för energin! Sol och ljus, det är helt magiskt vad det kan åstadkomma! Jag har tagit en promenad, ätit frukost, städat och redan bokat träningspass inför nästa vecka.
Jag fick en sån härlig kick av Sh´bam så nu är det dags att boka fler pass. Att ha fullt upp gillar jag!
Såhär ser mina veckor ut nufötiden....
 
V.  11
 
Må - jobb 9-17
Ti - Ledig. Träna Sh´bam 17.30-18.30
On - Ledig. Men ska till Sahlgrenska på infomöte.
To -  Skola 8-16 + Zumva 17.30-18.30
Fre - jobb 7-15 + Bodypump 16.30-17-30
lö - Ledig. Gymma med Patrick 10.30-12.
Sö - Ledig. Bugga 19-20.30
 
Insåg att det såg ut som att jag var väldigt mycket ledig och så är det ju inte alla gånger men... Men skönt med variation. Ser jättemycket fram emot besöket på sahlgrenska faktiskt, ska bli riktigt intressant.
Sen får vi se var vi landar...
 
Igår kväll var jag hemma hos syster en sväng. Kul! Vi åt lite mat och tjötade! Det var alldeles för längesen sist...
 
Nu ska jag göra mig i ordning inför kvällsjobb.. ledig imorgon och jobbar söndag-dag.
Patrick kommer ikväll!!! <3
 
 
 

Yes!

Sh'bam var så himla roligt! Jag som älskar dans passar de perfekt! Tänk att träning/dans kunde ge så mycket självkänsla. Känner mig verkligen stolt som gick till gymmet ensam och kom över denna skräck jag haft för gym.

Känslan kan nästan jämföras med den där hemska känslan jag hade inför idrottslektioner i skolan, som jag för övrigt undvek så mycket jag kunde, lite tråkigt nu i efterhand när jag inser hur kul det kan vara.

Jag är på G!
Wiiiee!


Glossy

Nya glossyboxen är här!
Hur bra som helst.


Hjo

Ja, är det någon som gillar Hjo så är det Puma! Varje gång vi är där så badar hon och jagar änderna! Haha..
Galna, underbara Puma!


RSS 2.0