Soumi

Tagen vid 3-tiden på natten.
 
 
Efter c:a 18 timmar i bil, 5-6 stopp runtom i Sverige och kanske en timmas riktigt sömn var vi framme i Finland. Herregud så fint det är där. Jag vill jättegärna åka tillbaka! Vi har åkt båt, fiskat ( jag fick massa abborrar!!! ), bastat, badat, Puma har jagat ren och även lekt med en finsk renhund! Otroligt vacker väg upp och Finland är helt magiskt, vilken natur!
 
En av alla dagarna åkte vi till Ranua Zoo, där finns det ISBJÖRNAR! jag blev helt kär! Herregud så charmiga!
Och bredvid Zoo:et så fanns även en Fazerbutik där vi shoppade lite! Mumsigt med sån choklad som inte finns hemma....
 
Jag som är lite rädd för vatten hade faktiskt himla roligt när vi åkte båt! Även att jag var livrädd i början så efter några dagar gick det bättre och bättre! Jag fiskade för första gången i mitt liv och fick napp första dagen!
Vattnet och båtliv gav faktiskt mersmak....
 
 
Puma har älskat denna resan! Hon har badat, tagit pinnar från Patricks pappas vedhög, jagat renar, inte gått en enda dag på 1½ vecka i koppel, kunnat gå ut och in som hon vill... Precis så ska en hund leva....
Hon har stenslocknat varenda kväll... godingen!
 
Favvoplatsen
 
frukost
 
Tack till min goa svärfar för att vi fick komma. Och tack min älskade Patrick för att jag får följa med uppleva en massa nya saker. Du är fantastisk.
 

Åsle tå och Basta kvarn

Idag for vi till Åsle tå för att kika där bland alla gamla husen. Efter det blev det en tur till Blidsberg där det blev fika både till oss och fiskarna! Puma fick jaga änder också..... Bilder från Finlandsresan kommer!!


E4:an!

Sitter i bilen och roar mig med Patricks iPad! Tack å lov för den en dag som denna... Vi är alldeles strax i Ö-vik! Vi åkte klockan 5:45 imorse.... Riktigt bra gjort av Patrick att köra hela vägen... Hoppas ni andra mår bra! Puss!


Packa var det ja.

Jag är nog sämst på att packa. Jag tycker det är skittråkigt!
Jag vet aldrig vad eller hur mycket av allt som kan behövas. När vi åkte till Värmland förra sommarn glömde jag det viktigaste av allt - TROSOR! hur glömmar man de? Galet.
 
Det blir Finland på söndag. Ska bli riktigt kul faktikst, man kan ju inte räkna cinderellakryssningarna som att man varit i Finland, eller? haha!
 
Idag var mitt sista arbetspass, nu har jag minsann S-E-M-E-S-T-E-R! Och det känns riktigt gött efter dessa tuffa veckorna vi haft på jobbet. Ska bli gött att bara slippa tänka på tider och sånt några veckor....
Många pratar så mycket om att det går inget göra p.g.a vädret. Visst är det roligare med fint väder men vad spelar det egentligen för roll? jag är nöjd om jag får vara med personer jag bryr mig om oavsett väder. Ta vara på dagarna tillsammans, det är ju inte så ofta resten av året man har all denna tiden. Skit i vädret!
 
Nu ska jag väl fortsätta packa......
wish me luck.
 
Puss!

Fläderblomsaft a la Lejon

 
I måndags gjorde vi ordning en hink med fläderblommor, vatten, socker, citroner och citronsyra. Efter 3-4 dagar blev de minsann en smarrig saft! MUMS!
 

I love Hjo

 
Efter min svinjobba dygnhelg så var jag faktiskt ledig på måndagen vilket jag och min käre man tog vara på! Vi åkte till Hjo! Åt glass mitt i regn, gick runt på bryggorna och mös. Vi passade såklart på att besöka Hem&Hobby som är en helt underbar affär!
 
Väl hemma lagade faktiskt mannen i huset middag. Hemmagjorda hamburgare med klyftpotatis och andra goda tillbehör! Mumsigt....
 
 

Don’t ever stop doing the things you do

Min prinsessa, Puma.
 
Puma ska följa med till Finland, så både rabiesspruta och pass är fixat till henne. Känns jätteskoj att hon kan följa med! Få springa lös och bada!
 
Idag är jag faktiskt ledig, underbart! Det blir att tag i detta hemmet eftersom det inte kommer hinnas med i helgen då jag jobbar timmar både lö-sö! Är ledig måndag så då hoppas jag på att få vara med Patrick som börjar sin semestervecka då.....
 
Nej, nu blir det en promenad med Puma och sen ska jag börja med detta kaoshem!
Och just ja, jag har beställt framkallning av bilder - äntligen!
 
Puss på er!
 
 

Falköping - Piittisjärvi

 
Jag har nog inte förstått riktigt ännu hur långt vi egentligen kommer åka! Vi ska hälsa på i Patricks sommarstugeFinland där hans pappa redan är. Det ska bli så himla mysigt, vi ska åka hela kustvägen upp och de sägs ju vara hur fint som helst! Och bara jag får vara med Patrick så är jag nöjd.
 
Semestern börjar verkligen närma sig! Jag har EN vecka efter denna då kvar att jobba. Min första betalda semester nånsin, känns fränt!
 
Nej, nu har jag städat klart och nu ska jag hoppa in i duschen och sova - länge!
för imorgon är jag LEDIG!!!

Hon verkar ensam och komplicerad

Patrick och jag valde att spendera lördagen tillsammans, bara vi. Vi behövde det. Vi åt middag, pratade och hade en jättehärlig dag! Vi var i Skövde på mangos och åt förätt och huvudrätt. Herregud vilka goda scampi!
 
 
Om jag blir bättre med tiden
om du har tålamod med mig.
 
Jag kommer göra allt för att detta ska fungera. Jag är kär, så jäkla kär.

RSS 2.0