L-I-V-E-T

 
Jaa.. hörrni. Här sitter jag i sängen med datorn i knät och en hund som gjort en koja under sänger där hon ligger och snakar  för fullt. Min lilla gris, hon får snarka hur mycket hon vill.
 
Vet ni vad? Jag älskar att vara med min mormor. Hon är den coolaste mormorn man kan ha tror jag! Hon är galen på sitt sätt, pratglad, generös och helt underbar. Jag älskar att vi har en gargång som kanske inte många förstår men vi gör det och den är full med kärlek. Jag älskar när vi går på Lidl och jämför priser, om de blir billigare att köpa två 1kg påsar med socker eller om man ska ta en 2kg direkt? Nej, två 1 Kg blir billigare! Vi kan va på lidl en halv evighet om de är  så. haha!
Mormor är en av mina bästa vänner och det bästa av allt är jag fått uppleva henne som vuxen. Att jag inte bara är det jobbiga barnbarnet utan en vuxen tjej som hon kan ha roligt med också.
Mormor lovade mig igår att hon ska satsa på att bli 100 år och ska fasiken hjälpa henne med det!
 
Mamma, som är min ängel i livet. Hjälper mig med min fina Puma varenda dag som jag jobbar och andra gånger som jag ska hitta på något. Herregud, vad hade jag gjort utan henne? Bästa mamman!
 
Puma... min lilla solstråle  som jag kan bli så arg på men samtidigt så  glad över att jag börjar  lipa.
Hon är värd allt. Pumis!
 
Och Patrick... som jag vet inte hur jag ska beskriva. Han bara är allt. Han ställer upp när ingen annan kan, finns när jag är ledsen och helt  hysterisk över småsaker, då lugnar han mig och säger att vi ska lösa detta tillsammans. "Du är inte ensam längre".... och det stämmer ju. Jag skulle aldrig i mitt liv byta bort honom  eller göra honom besviken. Vi bygger för framtiden. Min älskade blivande man.
 
Puss på er andra, ni vet nog ilka ni är som finns i mitt hjärta trots att vi inte syns varje dag.
 
 

Kommentarer
Postat av: anna Edwartz

Vad gulligt skrivet om dina nära och kära ,det är guld värt att få hjälp och att dom finns i ens närhet :)

2012-09-20 @ 07:12:38
URL: http://www.edwartz.com
Postat av: Äw

Dina kompisar då?

2012-09-20 @ 09:49:56
Postat av: mamma ( ingela)

ska vi dra på henne tills hon blir 100 år herregud hahaha .
de va fin skrivet
man ska vara rädd om varandra o ställa upp om man kan
puss gumman

2012-09-20 @ 11:36:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0