A la katt

 
Sitter här och tittar på Kockarnas kamp, vem tror ni vinner? Jag tror Stefano, men Tommy är duktig med.
 
Fy, vad trött jag är. Skönt att jag är ledig imorgon och kan ha sovmorgon. Jag ska träffa mormor vid 11-tiden, vi ska handla. Jag följer ju gärna med henne, tänk va mycket hon gör och har gjort för mig, då är det ju självklart att man ställer upp när hon behöver.
 
Äntligen är Hälsopedagogiken över, jag blev mer än nöjd över mitt betyg. Jag satsade på E (dagens G) men fick
mycket högre- Känns fantastiskt, jag är inte så dum trots allt! Det är nog många som inte vet att jag inte tagit studenten, Jag var väldigt ledsen över det ett tag och kände det verkligen som ett misslyckande.Jag trodde aldrig att jag skulle få jobb för att jag hela tiden kände mig värdelös. Idag vet jag att det går! Jag fick fast jobb utan varken fullständig gymnaseutbildning eller USK-utbildning.
Den dagen jag är färdig med min USK-utbildning som jag går nu i och med omvårdnadslyftet så hoppas jag att så många som möjligt vill fira den med mig! Det blir som min student och jag kämpar faktiskt! Det är inte alltd gött att jobba 100% och samtidigt plugga 100%.. Men det måste gå!
 
Hepp! Nu ska jag ta ut min lilla tjej, sen duscha och sen sova! Imorgon har jag sovmorgon och det bästa av allt, Patrick kommer hit!
 
Puss!

Kommentarer
Postat av: Joackim

JAG firar den med dig mer än gärna!
Det har du förtjänat som du kämpat, hur lång är den?

2012-10-25 @ 22:28:28
Postat av: Anna Edwartz

Vad roligt att det gick så bra i dag i det ämnet :))du behöver inte vara ledsen ,jag tog inte heller studenten .Jag läste på komvux i vuxen ålder .Men jag förstår vad du menar det hade varit roligt att kunna stå med mössan i handen som mina klasskamrater gjorde .Jag kommer gärna och grattar dig när du är färdig sedan :))

2012-10-25 @ 22:59:58
URL: http://www.edwartz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0