Tre-dagars-ledig!Fest i stad!
Vi passade på att åka dit! Vi fick även en pratstund med Marko som så snällt satt och skrev autografer! Han är verkligen charmig! Förstår att barn (och vuxna) gillar honom! :)
Jaa.. hörrni... Jag vet inte hur jag ska förklara detta! Efter fest i stad och Markoolio så SÅGADE min käre man upp mitt lås till cykeln som jag råkat bryta av nyckeln i låset till! åh, så typiskt mig.. Det roliga är ju att jag fick detta inbrottsäkra lås av Patrick för att ingen skulle sno cykeln och nu kunde jag ju inte få tag i den själv!
Haha.. genom el ur jobbets garage, en vinkelslip och underbar Patrick så fick jag hem min pärla!!!
Frågan är ju, Vad skulle jag göra utan han?I lördags åkte vi till Hjo! Hjo är så himla fint! Vi åt glass, letade efter mitt bankomatkort, kollade in hem och hobby utan att handla, inte illa! Vi gick mest runt och bara njöt av varandra... Jag älskar att vara med Patrick, han är glad och aldrig omöjlig. När vi kom hem till stan övningskörde jag! Det gick riktigt bra! Vi åkte upp till vår vattenkälla på Ålleberg och drack vatten, mumsigt!

Glömmer aldrig när jag och Hetta cyklade dit! Trodde aldrig vi skulle komma fram! haha!


Brings back memories.....

Nu ska jag ta tag i denna lediga dag! Igår hade jag en riktigt slappardag när Patrick åkt hem, så idag blir det att tvätta och greja lite!

vad gör ni idag?

Puss!

Kommentarer
Postat av: anna edwartz

Haha du är go du Marie Patrik hade lite jobb med att få bort cykeln eller :)Vad mycket folk det var på stan på Markolioo vad kul :))

2012-05-21 @ 12:13:44
Postat av: Hetta

Haha det va ju jätteroligt! Det måste vi göra om!Jag minns till och med att vi fikade på marknadsgodis när vi kom fram:)

2012-05-21 @ 12:14:55
URL: http://hetta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0