Den vackraste som finnsHar aldrig velat vara med någon så mycket som jag vill vara med Patrick. Jag vill vara med honom JÄMT. Ingen har nånsin fått mig att leva så som han gör, han gör mig till en så mycket bättre människa. Utan han, hans stöd och hans engagemang i mig hade jag gått under. Jag kommer vara evigt tacksam mot denne man som jag vill dela mitt liv med. Det är helt galet, jag har aldrig ens känt att jag vill dela mitt liv med någon, OM jag ens ville ha barn osv... Men med honom vill jag ha allt! Bli hans fru, föda vårat barn och köpa hus! Jag vill ha amorteringar och vardagstjöt med honom. jag vet att vi skulle få det att funka! helt övertygad.

Känns galet att man kan känna så starkt för en helt annan människa som man inte känt SÅ himla länge. Men han är rätt, helt jävla rätt!

Och man måste ju våga, eller hur?

--------------------------------------------------------------------------------

För övrigt känner jag mig inte alls pigg. Ska jobba helg och hoppas verkligen att jag kan det. Men får se imorgon efter skolan. Har näst sista lektionen på specialpedagogiken då och det känns ju underbart! Sen blir det att dyka rätt ner i Psykiatriboken - som jag älskar! Ska bli skitskoj!

Nu blir det en runda med min Puma och sedan dusch.
Har ju iaf en timmas sovmorgon imorrn! Lo-lo-love it!

Puss på er, godingar!

(RÖSTA PÅ HANNA J I BIG BROTHER!!!!)


Kommentarer
Postat av: emily

Våga fria marie :)

2012-05-30 @ 21:56:48
Postat av: Joakim

Stort grattis Marie! Du har hittat de som jag tror är det viktigaste receptet för lycka här i livet, dvs kärleken, och jag känner ingen som förtjänar det mer än dig!Ödmjuka människor med gott hjärta förtjänar medgång i livet, och du är verkligen en av dem! Jätte glad för din skull!

2012-05-31 @ 01:37:53
URL: http://personalart.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0