För att summera


 
Har varit en riktigt tråkig bloggerska (visst låter det roligt!) den senaste veckan, andledningen till detta är JOBB! Jag älskar mitt jobb men ibland är det mycket. Speciellt 9 dagar i rad..... Men vet ni? det går! För jag älskar att jobba med det jag gör och alla goa människor jag möter!

Jag jobbade hela påsken, även om den hann med att firas med min älskling. Han kom hit (han va ju ledig!!) i torsdags och stannade här trots att jag jobbade - visst är han underbar? Jag har länge skojat med honom att jag väntar mig en riktigt stooort påskägg till påsk och har alltid fått svaret "Jag köper aldrig sånt!" Så i torsdags när jag grejade med mat så dyker han upp med jättestort påskägg med 1,5 kg godis!!! Jag blev så himla chockad! Det trodde jag aldrig! haha... Om inte det var tillräckligt så fick jag även 2 nätter för 2 personer på Scandic!
Åh! Jag är så lycklig att jag har honom, när man minst anar det dyker han upp med allt möjligt! Och jag skulle aldrig i hela mitt liv förvänta mig detta och jag tror han vet det! Jag blir bara lycklig av att vara med honom...

Tyvärr slutade väl inte påskhelgen lika underbart som den började. Både jag och Patrick blev sjuka och det har hållt i sig hela veckan! Men nu är jag på bättringsvägen, jag är bara hes men det ska väl gå över de med!

Och i förra veckan beställde jag även en Personlig almenacka! hur fin som helst och jag är jättenöjd!!Och ikväll kommer Patrick! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0