Fartfylld helgPatrick kom hit vid 20-tiden i fredags. Som vanligt alla fredagar så åt vi mat och mös i soffan. Patrick hade köpt med sig en gardinstång och såna där LED-lampor som man har bakom Tv:n som han satte upp! hur fint och mysigt ljus som helst! Så jag bytte gardiner och han fixa lampor! En tur ut med Puma och sen sova-dags!

Lördagen började som alla våra andra underbara lördagar med en långfrukost och massa morgonmys. Älskar våra lördagsförmiddagar!
Tända ljus, långfrukost och tv-tittande... och såklart täcke i soffan!
Efter detta åkte vi till Biltema i Skövde och köpte en Övningskörningsskylt och en backspegel till Patricks bil, han litar inte på att jag ser så bra ;) Och han har nog rätt.......
Åkte upp till berget när vi kom hemåt, där övningskörde jag en hel del innan vi åkte neråt i villaområdet! Åh va roligt det är att köra bil! Ångrar mig så att jag aldrig fortsatte.... Men skitsamma, jag är så tacksam och glad över att min underbara man har tålamod och vilja för oss båda i detta fallet!

På kvällen åt vi kokt potatis, lax och hemgjord romsås. Supergott!

längtar redan tills nästa helg......

Kommentarer
Postat av: Joackim

Är det Macdonalds jag ser där?

Då har du väl övat på sången?

2012-04-01 @ 22:05:21
Postat av: Myyysigt

Ser ju riktigt mysigt ut med den LED-belysningen bakom TV'n! Måste själv fixa en sådan, funderat på det riktigt längre nu.

2012-04-05 @ 14:58:55
URL: http://www.ledlampa.n.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0