Det fattas någotJag hatar söndagar. Det gjorde jag även innan jag träffade Patrick men nu gör jag nog det ännu mer. Söndagar idag innebär att vi skiljs åt och att det kommer dröja en massa dagar tills vi ses igen, Fy va ledsen jag blir av bara tanken. Men det ska ju vara bra att längta...

Fredagen började faktiskt roligt! Patrick skulle slutat klockan 15.00 och då skulle jag hinna jobba klart innan han kom. Han ringde när han var på väg (då var klockan 14) och jag bad han ringa när han var vid Osterian, 2 minuter efter vi lagt på så ringer han och säger att han är vid arkivator! haha... Luring! Jag älskar att han är så busig....
Väl hemma så fixade vi mat och väntade in kvällens bio, Jägarna 2! vi åkte till Skövde runt 19, hämtade biljetter, köpte godis och tog en liten promenad innan filmen. Jag tyckte verkligen om filmen, den kommer jag vilja se igen!
Lördagen började med massa morgonmys i sängen. Sedan frukost och efter vi gjort oss i ordning åkte vi till Second hand där vi faktiskt fyndade ett TP spel för 30:-, helt galet! Och en tratt till mig som jag velat ha länge!
Bowlingen, denna lördag,  vet jag inte ens om jag känner för att kommentera för jag ledde verkligen HELA tiden ända in till sista perioden och då fick min fiende TVÅ jävla strike på raken! Otroligt irriterande! Men detta lär fortsätta........ Nångång borde jag ju vinna!

Det låter kanske klyshigt men Patrick har allt jag vill ha i en man. Jag älskar att han är enkel att vara med. Han är helt underbar med Puma och det är verkligen ett av det största plussen, det skulle aldrig gått att vara med någon som hade tyckt att hon var i vägen eller jobbig.

Nej, jag har nog hittat min blivande man i honom.
Det ska jag se till. Jag älskar dig, Patrick!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken super mysig helg ni har haft =))

Klart att du tar bowlingen nästa gång ;-)

2011-11-21 @ 09:27:50
Postat av: Anonym

Älskling vi är verkligen perfect match.....vi kompletterar varandra så otroligt bra, du får mej att leva ut dom drömmar jag bara vågat drömt innan...du är svaret på allt jag någonsin viljat ha...du gör mej till lyckligast på jorden..inget känns omöjligt tillsammans med dej...du och jag = VIoch nu till BOWLING.... ;)

jag läser innantill...

"och då fick min fiende TVÅ jävla strike på raken! Otroligt irriterande! Men detta lär fortsätta........" - HEEEELT riktigt!! det kommer jag fortsätta göra ;)

UNO..Bowling...TP...Geni.....vad mer man jag vinna över dej i ;)

..finns iaf en sak du är bäst i världen på..

det är att visa hur mycket du älskar mej...

det betyder mer än nått annat...Älskar dej min skatt....mer än ord kan beskriva..

2011-11-23 @ 22:46:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0