En får bju på sig själver!eller va sägerii? ;)

Fredag är nog den bästa dagen på hela veckan. Spelar ingen roll om man är ledig på lördagen eller ej, den är bara bäst. Jag har jobbat idag och efter det har jag tagit tag i mitt hem som behövde en genomgång... Förstår inte hur mycket kläder jag drar fram varje dag? jag tycker att jag plockar och grejar varje dag!

Igår kalasades det för min fina syster som fyllde år. Broder med familj, Jag och puma, mamma och mormor, milo och mikkis, hetta, moster och manne var där. En hel drös med släktingar. Jessica bjöd på go mat och jättegoa bullar som hon bakat alldeles själv! Brorsbarnen fick även sina väldigt för tidiga julklappar men det är ju bara för dom ska åka iväg. Tanken är ju att dom ska shoppa något fint till sin faster som fyller 25 i Thailand.....

Och på tal om det där med att fylla 25 så känns det helt galet. När jag va 14-15 tyckte jag att alla som var 25 var gamla och att det verkligen skulle dröja tills jag var det. Men här sitter man.... fast jag måste erkänna att jag inte alls mår dåligt över det. Hade ett enda önskemål i livet som skulle ske innan jag fyllde 25 och det har jag faktiskt uppnått.... Fast jobb, fast inkomst! Kanske inte låter så märkvärdigt men för mig är det det.

Och den här jävla julen som knackar på dörren har irriterat mig länge. I år blir det ju helt annat firande fast det ska bli bra det med! Men jularna kommer ju aldrig bli riktigt fulländade utan Pappa.

Och jag är glad att Amanda vann idol, hon är verkligen bra!

Puss på er kära läsare!
imorgon ska jag pussa ihjäl Patrick!

Kommentarer
Postat av: frida

Fin inlägg Marie.

2011-12-10 @ 11:53:46
URL: http://www.frida-88.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0