Är du här hos mig nu?Det finns vissa människor jag tänker på varje dag. Min pappa är en sådan person. Jag tänker på honom varje dag, precis varje dag. Inte på ett sorgligt vis utan bara allmänt.

Det finns stunder som jag verkligen önskar att jag kunde ringa honom och prata bort en stund. Det värsta är såklart att han är borta och att jag aldrig nånsin mer kommer få krama om honom men det som jag är så rädd för är att jag ska glömma Pappa. Hur han var, hur han luktade, hur han skrattade...

Att tre år kan gå så fort är otroligt. Att de kan hända så mycket på tre år. Någonstans på vägen bestämde jag mig för att inte ge upp, för de ville inte varken jag eller Pappa innerst inne. Jag ville ha jobb och en fungerande vardag, de har jag nu. Med ganska mycket hjälp från människor i min omgivning så har de gått bra och jag hade så gärna velat ringa min pappa den dagen jag fick fast jobb! han hade blivit så glad! Men jag hoppas han ser och att han ler åt att jag fixade detta! Alldeles själv dessutom!

Det är väl det föräldrar vill antar jag, att ens barn ska vara självförsörjande och ha ett roligt jobb man trivs med. Och jag kan inte annat än vara stolt över mig själv. Livet kan faktiskt bli bättre, visst är de fantastiskt!

Och jag kom och tänka på en så rolig kommentar min syster sa en dag hemma hos vår mamma när vi prata om chips och sånt!

Jessica  - Herregud, vilken tur att de va Marie som blev deprimerad och inte jag för då hade jag ätit ihjäl mig på estrellas grillchips!!!  

Hahaha! 

Pappa, jag älskar dig. <3


Kommentarer
Postat av: Anonym

Varken du eller vi kommer att glömma Lasse. Han finns hos oss och jag lovar dig Marie att han är jättestolt över dig och det har han alltid varit. Jag tror han vakar över oss allihop och han ler över att det går så bra för er alla hans barn. Kram Helena

2011-08-24 @ 20:14:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0