Vad händer med vårt samhälle?

Sitter just nu och tittar på reprisen av Uppdrag granskning som idag visar om ungdomar som tagit sitt liv och fått hjälp med det via nätet av människor som tipsat om olika metoder. Jag fattar verkligen inte hur man är funtad om man vill hjälpa någon som mår psykiskt dåligt att ta sitt liv, har man inte något ansvar för andra människor? Man vill ju i så fall hjälpa till så att någon skall må bra, inte tvärtom. Hur fan man leva med sig själv och veta att man gett någon en s.k självmordscocktail? Vilka människor det finns alltså!

vaknade hyffsat pigg i morse så jag började minsann att städa och plocka i ordning på grejer som skulle plockats bort för ett par dagar sen redan. Men bättre sent än aldrig.

Idag ska jag baka pizza, det är ju så mycket godare än köpt faktiskt!

Ha en fin helg allihopa!

Kommentarer
Postat av: Jonna

VA! Skojar du eller?! Det har jag missat det programmet! Men fy fan det är ju sjukt! Men det finns människor som inte är riktigt kloka. En del förstår ju inte heller vad en sån här sjukdom innebär! Vården tar det inte på allvar heller och inte samhället heller tycker jag. Vissa..kanske gör det men det är fan inte ofta och inte är de många heller! Fy fan! Jag blir upprörd alltså! Puss

2009-06-28 @ 19:31:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0